FACILITEITEN

DARTEN

De Enckhuyser beschikt over een digitaal softtip dartbord en 2 professionele dartborden. Voor het softtip dartbord krijg je 5 euro speelgeld cadeau! Aan de bar kun je terecht voor dartpijlen voor de professionele dartborden. Deze dartborden kun je gratis gebruiken. Ben je lid van een dartteam en komen jullie in ons sportcafé darten? Dan profiteert jouw team ook nog eens van speciale teamvoordelen!

SPELLEN

Ga de uitdaging aan en speel met vrienden of familie onze gratis drank- en gezelschapsspellen:
Kaarten, Yatzee, Schaken, Drankspel Kingzen, Rummikub, Uno, Qwixx, Skip-Bo, Drankspel Vissen, Drankspel Mens-erger-je-niet.

LIVE SPORTWEDSTRIJDEN

Het Enckhuyser Team houdt van sport en gezelligheid - sport brengt mensen bij elkaar. Daarom worden er verschillende live wedstrijden op 2 grote schermen uitgezonden.

TERRAS

Met een groot zonnescherm en meerdere heaters is het terras zowel in de zomer als in de winter geschikt om drankjes te nuttigen. Hondvriendelijk.

GOKKASTEN

Maak kans om geld te winnen met twee gokkasten van Simply Wild en Mystery Diamond.ARRANGEMENTEN

ZAALVERHUUR

Voor diverse gelegenheden is het mogelijk om De Enckhuyser af te huren. Wij nemen alles voor je uit handen, zodat je alleen maar hoeft te genieten. Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

ZAKELIJK

Bij De Enckhuyser kun je ook terecht voor zakelijke gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, jubilea, afscheids- en welkomstfeesten, borrels en overige vieringen/feestdagen. Wij leveren een professionele en verzorgende service en een uitstekend bereikbare locatie in het hartje van Enkhuizen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op.


Info
Instagram